Actief dagje Punteren op het water in Giethoorn beleven!

Dit actieve dagje uit op het water in Giethoorn is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en boerenbrok
  • Huur punter (maximaal 5 personen per punter)
  • Uitgebreide picknick
  • Barbecue, buffet of driegangen Build-Your-Own-Burger-Menu

Prijs: € 47,50  p.p. 
Minimaal aantal personen is 4.

De prijs van dit Actieve dagje uit op het water in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2021.

Actie op het water in Giethoorn

Beleef de actie op de wateren van Giethoorn, ervaar hoe het is om Gieters te zeilen in een punter en geniet van een drie gangen Build-Your-Own-Burger-Menu of een uitgebreide barbecue, 3-gangen diner of buffet.

Programma

11.30 uur
Ontvangst met 2 kopjes koffie of boerenbrok

12.00 uur
U wandelt naar de punters die voor u klaar liggen. Na een korte uitleg gaat u al punterend naar het meer ‘t Bovenwijde. Voor onderweg krijgt u een uitgebreide picknick mee. Aansluitend levert u de punter weer in bij het botenbedrijf en heeft u vrije tijd om het dorp te bezoeken.

Wij beschikken over diverse activiteiten als Braingame (hersens krakende beeld puzzels), Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister. Voor de kinderen is er een speelzolder met ballenbak en megablocks, speeltuinen Pannakooi
Indien u een arrangement heeft geboekt bij Eetcafe Giethoorn, mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

17.00 uur
Borrel (exclusief)

18.00 uur
Barbecue, buffet (min. 15 pers) of driegangen Build-Your-Own-Burger-Menu

Gezellig locatie aan het water

Dit gezellige Amerikaans getinte luxe hamburrestaurant biedt plaats aan 35 tot 70 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 80 personen. Als één van de weinige restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin, speelzolder. (met ballenbak en kegelbaan). Stel je eigen luxe burger samen in deze American diner volgens het Build-Your-Own-Burger menu of kies voor één van de andere gerechten en is  bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, Mega Twister, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, The Bomb (virtual game), VR-moordspel of speel hacked the game (escapegame). Voor de kinderen is er een speelzolder, speeltuin, Pannakooi en kindercroquet. Indien u een arrangement heeft geboekt mag u vrij gebruik maken van deze activiteiten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.