Schieten in het Riet met Luchtdrukgeweer en Luchtdrukpistool - Mannenuitje in de Weerribben

Dit Schiet in het Riet arrangement is inclusief:

  • Dagprogramma van 10.30 tot 17.30 uur
  • Ontvangst met 2x koffie/thee en Boerenbrok
  • Soep met Rijkelijk belegd broodje
  • Arrow Battle
  • Schieten 2.0 programma of Laserkleiduifschieten
  • Klootschieten
  • Barbecue, buffet of diner

Prijs: € 42.50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit schieten in de Weerribben arrangement is geldig tot 31 december 2021.

Mannenuitje in de Weerribben

Schieten in de Weerribben. Gezellig mannenuitje waar diverse schietdisciplines aanbod komen. De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner of een barbecue.

Programmavoorbeeld

 • 10.30 uur U wordt ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en boerenbrok in ons restaurant 

  11.00 uur U wordt uitgenodigd om op elkaar te gaan schieten met pijl en boog tijdens de Arrow Battle

  12.00 uur Even bijkomen van alle hectiek tijdens een kop soep naar keuze en rijkelijk belegde broodjes

  12.45 uur Schieten 2.0               schieten 2.0 is schieten met echte luchtdrukwapens op verschillende elektronische targets die een realtime score weergeven. Deze targets meten de tijd tussen het startsignaal en iedere treffer tot                   op de honderdste seconde nauwkeurig! Nadat de laatste target geraakt is verschijnt de tijd direct op het scoreboard.

                 U zult 4 verschillende schietoefeningen met een luchtdrukgeweer en luchtdrukpistool gaan uitvoeren waarbij alles draait om reactievermogen en snelheid!

                De volgende schietoefeningen zullen aanbod komen:

  • Speed of Light - Er staan diverse targets opgesteld voorzien van blauwe LED’s. Schiet zo snel mogelijk de targets uit waarbij de LED gaat branden.
  • Pin Shooting duel - 2 schutters zullen tegen elkaar duelleren, met als doel zo snel mogelijk 6 pins omver schieten met een semi-automatisch luchtdrukgeweer.
  • V-Drill -  Is bekend uit de schietsport. Er staan 5 targets klaar die zo snel mogelijk in een bepaalde volgorde geraakt moeten worden.
  • Quick Draw duel - Hier beginnen 2 schutters tegen elkaar te duelleren. Wie als eerst zijn target(s) raakt is de winnaar. Daardoor ontstaat er een afvalrace.
  OF

              Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. U schiet met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de              lucht worden geschoten. We schieten de disks niet kapot en kunnen deze weer hergebruiken, het voordeel hiervan is dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is! Er zal in groepjes van                        maximaal 5 personen tegelijk geschoten worden. De computer registreert per schutter de punten. Na de uitleg over het systeem is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd. Er zullen verschillende                  chietdisciplines aan bod komen.

  15.15 uur Even bijkomen van het schieten onder het genot van een drankje (excl.)

  15.45 uur U bent toe aan de laatste “schietactiviteit” van de dag. Een ronde klootschieten

  17.30 uur De dag wordt afgesloten met een barbecue, buffet of diner

Welkom in ons Restaurant

  Ons restaurnt is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. 

  De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. 

  Wij zijn meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar dit restaurant voor staat.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Speelparadijs

Onze Partner

Algemeen

Deze locatie in Paasloo Overijssel heeft een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt lunchen en dineren in een schitterende omgeving en waar u kunt kiezen uit culinaire mogelijkheden geschikt voor ieders portemonnee.

Faciliteiten

Deze locatie in Paasloo Overijssel beschikt over een zwembad, een grote waterpartij waar diverse activiteiten ondernomen kunnen worden. Van lopen- of klootschieten op het water tot fietsen in het prachtige natuurgebied, met een elektrische TukTuk op pad, varen met fluisterboten of fluisterfietsen.

Ligging

Deze locatie in Paasloo Overijssel is gelegen midden in het Nationaalpark de Weerribben-Wieden in Paasloo en het café-restaurant is gevestigd op het Villapark de Weerribben-Wieden.

Omgeving

Met familie en vrienden genieten in een rustieke informele sfeer in één van Nederlands mooiste natuurgebieden, Nationaal Park de Weerribben.